9/20/2011

ALLEYCATS..oppps...JUST on the track (ader kaitan ker????)

kalau korang perhatikan post aku sebelum nie.....haruslah tahu aku tgh gegeh nak back on tack kan??tapi apekah kaitannyer dgn ALLEYCATS khen????MOTEPPPPPP??

kalau korang tak kenal saper ALLEYCATS meh mak gegeh tampal gambar ikhsan dari mokcik google
hah gegeh mak GOOGLE versi itamputih lagik...kumpulan nie memang terkenal sebagai kumpulan bukan melayu yang mencetus FENOMENA kat MALAYSIA kita nieh..sbb lagu2 mereka semua MELETOP....korang mesti tau kan lagu2 berikut:-

  • Sekuntum Mawar Merah Sebuah Puisi
  • Nota Terakhir
  • Seribu Bintang
  • Andainya aku pergi dulu
  • Kuala Lumpur
  • Suara Kekasih
  • Setahun Sudah Berlalu
  • Layang-layang Terputus Talinya
  • Kerana

dan bla-bla....dalam banyak2 nie..lagu TOUCHING ios aderlah lagu SERIBU BINTANG....amat mendalam maksudnyer okeh utk iols yang kadangkala sensitip nieh(haper ingat mak takder perasaan ker??..sob..sob..sob)
sebenarnyer iols sempat ke KONSERT SAMPAIKAN SALAM alleycats..rezeki terpijak uols..memang awalnyer ader plan gak nak tgk....tapi pas raya bajet sengkek...nangeh...tapi kalau dh ditakdirkan dpt juga akhirnyer IOLS TENGOK...REJEKI okeh
untuk gambar2 susulan iols post nanti2 keh.....nie INTRODUCTION katanyer.....


p/s:ALLEYCATS bukan bermaksud= kucing2 ALLY ISKANDAR hokeh...yahampunnnn


emudian kembali ke tajuk asal entry(takder kene mengene ngn alleycats dah)

skrang rasanyer just on track...last workout was on last SUNDAY....just did some movement before pergi GATH ATM(Ask the Men) with forumer CARI.COM(nak nampak gojes kekdahnyer)
then hari senin plak iols poser....harini patutnyer poser tapi malas sbb travel back from Temerloh to KL..insya allah esok sambung lik...and I'm finally done with this workout for today
video
PUSH ME by ZUZANA

then continue plak dgn zumba dan abs movement sikit.......esok nak poser plak..maybe hari jumaat sambung workout semula...dgn harapan lepas makan macam2 kat umah terbuka...iols tak jadik ginih.....


YAHAMPUN!!!!! :pitammmm:

No comments: