11/09/2012

TETIBA RASA HAWT (HOT)

Amaran Kejam Keras : Sebelum anda baca dengan lebih lanjut mohon supaya anda dah buang air besar/muntah /kencing dan yang sama waktu dengannya...sebab lepas korang baca konpem nak muntah :P


ahkak diba rasa HOT sangat minggu nie sebab tetiba nama ahkak diba naik jadik entry kat sini

walaupun agak tak puas hati sebab ahkak diba nampak tembam kat entry tue..tapi bertabahlah...sajerk jek kan TUAN TANAH KEDAUNG tak nak bagi aku kene ngorat...haha motip???

pastue ntah camner ahkak diba tergali punya gali gali gali lagik dalam dalam ke lubang cacing terjumpa plak entry by my coursemate 2 tahun lepas


TADA!!!!!

-

--

---

----

-----

thank you auntie capa walaupun entry tue dah bertahun lepas...hahahahaa...motip sgt harini baru iols pasan iols jadik COVER GIRL gituh



ok skang korang bleh PITAM yerk


p/s: kalau aku jadik cover forbes magazine...mesti ramai yang pengsan 5 hari 5 malam khen???

3 comments:

cik bonbon said...

femessssss awek single nie...

nape pic di kedua2 blog lain kebesaran nya..

y tahun 2010 tu sgt kurus uuu..

ctsueraya said...

mmg tahun 2010 kan lost 10 kg gituh
skang harus gegeh semula uolss

Cik Adek Manes said...

sue beli umah ke..?? wahhhh !