7/17/2013

Antara KOTA SINGA Dan Harimau Malaya PART 1 1/2

hahaha...sorilah korammmm terpaksa tunggu lama....mak takde mood tau nak mengarang kalau keje tgh menimbun pandang kiri pandang kanan nampak kerja jerk :GILA STRESS HAKU:

tajuk tu part 1 setengah sebab takleh nak kata part 2...nak citer sikit jerk ni sebab keje tgh menunggu tuh :PITAM AHKAK:

ni nak bagi korang layan gambor before kitaorg check in di hostel hari pertama (dah kenapa plak ada part flashback bagai nieh..bukan patut citer QLARKE QUAY ke) hampunssss



Sempat buat aksi LOCK OUT masa tgh JERK sambil diperhatikan coach YATI
:lemak2 terjelir di badan tu sila abaikan okeh:
kene keje kuat lagik pasni jangan melantak jerk kojer....


 sebelum bergerak pulang sempat bergambar dgn team dari INDONESIA..
gila fit2 badan they ols nie
agaknya masa tgk weols mesti depa ckp : biaq betul nak compete minah2 cun macam kak ton nieh

TAMMATTT citer kat alphafit/bukit timah......




kita sambung lagiks



Part makan BERIANI SETALAM dah citer kat PART 1....
Malam tu setelah mengenyangkan TEMBOLOK masing2 kami pun berjalan riang ria ke area 
CLARKE QUAY


SUMPAH HAPPENING UOLS...
penuh manusia...KOKUSEN, BANGLA,ARABIC, you just name it BABE!!
tetiba da plak GENG JEMAH KE KOTA SINGA sesat kat situh...haha
 gegeh gambor dekat fountain warna warni....sebelah sana tuh ramai gila umat
motip mamat chinese belakang tue tetiba MENCEMAR DULI kat gambor ahkak :nanges lebat tak redho:



terserlah "KEJEMAHAN" memasing dalam gambar ni


HERE WE ARE in CLARKE QUAY
tak mampoo okeh nak naik boat tuh,,,,cukuplah amik angin tepi tebing jerk katanyer...


menelusuri LORONG HAJI TAIB TEROWONG SESAT



cukup2 sudah....nanti sambung lagik yerk...




BIARLAH GAMBAR BERBICARA sebab KAK DIBA TGH PUASA nieh
 :ada kaitan ke??:






5 comments:

dekdaa said...

Yang pose: tangan / perut.
Jari tak pose! :D

Hamboi awat plak tak mamfoo naik kepal tu? kata teringin naik kapallll?

ctsueraya said...

bawak duit cukup2 paras hidung jerk noks...wakaakakaka

Rosmadi Shakri said...

bestnya jenjalan,,,

Cik Adek Manes said...

Hahaha ! Motif yg pix group photos tue uols hamek yg tadak pix 'beliyau'..?? Motif nak candid sangat khennn.. Grrrr !

ctsueraya said...

bro rosmadi; uols pun sama kaki jalan kan??