7/02/2013

KELAWAR STRIKE

Alhamdulillah syukur dapat gak update blog ni walaupun nanti mungkin dpt update seminggu sekali jah
 :okeh nanges:

KELAWAR-----> sejenis binatang yang terbang dan duk dalam gua a.k.a. baju kelawar yang org pakai nak tido tuh

STRIKE------> bila main bowling semua pin bowling jatuh


tapi kalau KELAWAR STRIKE???? -----> KELAWAR TERBANG MASUK GOL (GUA) kot....pekejadah ko merepek pagi hari ni


jawapannya










skroll bawah












MAMPOO ke uols main bowling berbaju kelawar?? 
# ahkak diba pun pitam bgn pitam bgn bila ingat balik#

yang pasti pakai baju kelawar ni boleh plak kak diba main ada STRIKE ada SPARE..
kalau pakai baju biasa manjang LONGKANG jerk dahlah mulut pun mulut longkang kan..choyyy!!

jadik pada sesiapa yang main bowling manjang jadik RAJA\/RATU LOGKANG jerk

sila cuba tips ini untuk memusnahkan SUMPAHAN 7 KETURUNAN  LONGKANG KORANG tuh


  • pakai baju tido (baju kelawar ke/ pijama ke jangan pakai baju malam pertama smexy sudah... takut lane org lain pulak yang masuk ke longkang nantikkk
  • tempek bedak sejuk 1 KG kalau takde bedak sejuk bedak thanaka pun bleh  fefeeling NORA DANISH




KONPEM KORANG STRIKE!!!



kalau tak STRIKE jugah bertabahlah sebab mmg korang dilahirkan dari AZALI untuk KE LONGKANG...

hampuns!!!

2 comments:

LuLu Vogeh Da Vasz said...

So apa lg? Sila la plan our Kelawar Strike puleeee.. =D

bowlingjakarta said...

Main bowling is always fun!