8/16/2012

SYUKUR ADANYA

wow...dah dua entry akak berunsurkan tazkirah gittew jangan ingat ahkak tau melalut , meraban dan meroyan jerk dlm blog tau
anda buat anda dapat !!! hati ikhlas pasti dibalas---> kalau bijak sila teka dialog siapa ni....
kalau betul korang belanja diri sendiri makan ni

-

--

---

----

-----

-------

-------

* gambar takde kene mengena ngn kemenangan  perak olimpik dato lee chong wei yerk*

topik ahkak hari ni "SYUKUR ADANYA" lepas ahkak tengok iklan bernas uols..ahkak tau iklan nie memang dah lama HANGAT DI PASARAN GELAP TIBI tapi yang ahkak nak ulas ahkak baru tau yang
ahmad dan fizi (nama dalam iklan ni) memang betul2 OKU....huaaa sedih ahkak uols 
sebab ahmad kan ala2 tak jelas percakapannya..ingatkan dia berlakon jerk ckp camtu
rupa-rupanya betul2 dia mmg tak jelas percakapannya

terus muhasabah diri uols....kita ni bukan setakat boleh bercakap, menjerit dengan jayanya..siap boleh pergi karok bagaiii..oppps KANTOI


* out of topic: bestnyer kalau pinggang iols mcm gambar di atas :P*


dah alang2 buat entry..ahkak nak wish semua peminat fanatik pembaca blog ahkak
maaflah kalau tercarut/entry ahkak ada menjadikan korang TERASA dan sebaganya...sebenarnya coretan dalam blog nie sekadar suka2,luahan rasa dan perkongsian bersama..takda kene mengena dengan yang hidup atau yang dah arwah mati yerk....serius...jadik ahkak bebetul minta maaf uols semua..ahkak hanyalah insan lemah yang tak MAMPOO nak lari dari segala kekhilafan adanya okeh motip sgt ayat sendu sendan ala2 pagi raya dah

tahun nie sadis sgt ahkak tak dpt byk pun kad raya...rindunyer jaman dedolu kira+ lawan kad raya sapa paling byk (rasa nak kembali ke jaman tu plak)
skang zaman IT ni wish through FACEBOOK + SMS sajerk kekdahnyer

pape pun cara korang yang penting jadikanlah raya tahun ini sebagai tanda kesyukuran kepada pencipta kita yang MAHA ESA..ALAHAMDULILLAH kita masih dipanjangkan usia menikmati BARAQAH RAMADHAN dan juga NIKMAT HARI RAYA AIDFILFITRI sebagai tanda kemenangan kita...
semoga kita semua menjadi muslimin dan muslimat yang sentiasa patuh dan bertakwa kepadaNYA

INSYA ALLAH



2 comments:

Julia Inne said...

selamat hari raya nyahh...MZDB,,,mintak halal segala2nya ;)

ctsueraya said...

no prob uols..samalah kita yerk..hehe :)