2/26/2011

TERIMA KASIH CINTA

tajuk di atas bukan sebab iols nak bagik review pasal TKC (teater Terima Kasih Cinta)
bukan CKT yerk..Char Kueh Teow(dan2 lah ko...makan jerk hengat..hahhahahaa)
off topic :CKT kat wangsa maju sedap yahampun uolss....menjilat ibu jari kaki gedebab pinggan gituh

Tapi iols akan pg gak menonton TKC..nnati iols kasik review ala2 penggiat teater yang perasan berpengalaman gituh
harini tetiba mood jiwang..nak bagik syarahan pasal CINTA
volley???

hehe sebenarnya ada 2 lagu yang paling aku suka dengar bila sebut perkataan
L.O.V.E. nieh

video
from ST12: tajuknyer BIARKAN AKU JATUH CINTA
paling iols suka part ni
Biarkan aku jatuh cinta
Pesona ku pada pandangan saat kita jumpa
Biarkan aku kan mencoba
Tak peduli kau berkata untuk mahu atau tidak

tak peduli kau berkata tuk mahu atau tidak gituh...tapi kalau iols request CINTA kat ADIPUTRA @AARON AZIZ..sah2 kene reject kan??nangeh....
haruskah iols tunggu lagik :P
tapi kata: tak peduli org tue nak atau tak khen
tunggu jerklah smpai langit runtuh...hahahahaha
tapi confirm adi ngn aaron ckp ginie kat aku: HADER WEOLS KESAH kau CHENTA ker taks???


then second song plak kalau sebut pasal chenta
suker layan lagu nie
DADALI- DI SAAT AKU MENCINTAIMU

video

yang lagu nie plak iols suka part nie
Aku inginkan dirimu datang dan temani aku
Kanku katakan padamu aku sangat menyintai dirimu


so korang2 yang tgh bercinta tue boleh dengarkan lagu ni..
yang baru PUTUS CINTA jangan dengor okeh kang terhanyut pulak jiwa lara uols bagai direntap-rentap jantung segala...iols tak nak tanggunjawab okeh
tapi kan tetiba iols terfikir...
perasan MENCINTAI org nie kadang2 bawak bahagia..
kadang2 akan bawak DUKA
betul tak
jadik korang pilih mana
DICINTAI????
atau MENCINTAI??

:motip sgt entry harini tinggal kat PERSOALAN gituh utk PEMBACA..matilaa ngaku jdk DR LOVE plok:

No comments: