5/22/2013

PENANGAN KOLAGEN




Al kisahnya semalam terajinlah plak nak tengok apakah keyword yang orang cari sampailah jumpa blog ahkak yang  tak berapa nak popular nan hado nieh







TOTAL HITS TODAY
adi putraapakah keburuk...kad kahwin buat ...kalori dalam sek...kesan produk nu...siapa pernah mi...soy collagen nur...soy collagen test...tentang produk n...testimoni soy col...0.00.51.01.52.0
KeywordsHits
adi putra2
apakah keburukan soy collagen nurbeautyline1
kad kahwin buat sendiri1
kalori dalam sekeping roti wholemeal1
kesan produk nurbeautyline1
siapa pernah minum dara sunti collagen1
soy collagen nurbeautyline1
soy collagen testimoni1
tentang produk nurbeautyline1
testimoni soy collagen nurbeautyline1
Total11
Rupanya ada 11 keywords engko...paling tak menahan part ADIPUTRA tuh.....kantoilah yang ahkak ni mmg kipas susah mati heols rembes dgn heols...ohhh BUNG ADI katanyer
OH MY ENGLISH ADIPUTRA..ko tetap di hatiku dulu kini dan selamanya 
:matilaa:

iklan jap: korang layan ke citer TEDUHAN KASIH TIBI 3 tuh??ahkak taktau pun pasal cite/novel tu tapi sebab adi ni berlakon gegeh akak melekat kene gam depan tibi uols....


pastu kan dari dulu dah ahkak perasaan keyword KOLAGEN memang selalu jadik HITS tau untuk blog ahkak..rasanya toke2 kolagen nie kene jumpa akak tau bagik komisen sebab melariskan jualan kolagen mereka.
meh nak iklan sikit entry akak yang dieorg gegeh google tuh
gegeh tau ahkak kasik testimoni uolss tentang semua kolagen yang ahkak dah cuba sampai jahanam poket ahkak tau. Kiranya kalau dalam bulan tu ada 2-3 kolagen baru keluar..semua tulah gak akak nak try...tak istiqamah sungguh kan???kalau sebulan ada 10 kolagen dilancarkan macam skang ni??mau ahkak pengsan terus kyg makan kolagen katanyer



okeh...ahkak nak pengsan sebab harini tak makan nasik uols telan kolagen sampai kyg jerk (dialog ahkak baju merah)


paling ahkak tak puas hati kan...kan tujuan blog ahkak ni nak mempromosikan gaya hidup sihat katanyerrrrrrr...dalam banyak2 keyword tuh, ada satu jerk pasal kesihatan uols iaitu

kalori dalam sekeping roti wholemeal

 Habis tu semua senaman yang akak gegeh tulis kat blog ni, kemudian ahkak diba buat senaman tu sampai ala2 putus nyawa+ kekurangan oksigen bagai..korang tak baca ke noks???
ok. AHKAK SENTAP!!!!

harus lepas ni hari-hari kak diba akan update pasal senaman sampai korang muntah berdarah hijau dan psiko terus pakai suar trek pergi jogging berjemaah


kesimpulannya kalau nak banyak HIT kat blog...baik korang try semua kolagen pastu kasik review....KONPEM hari-hari ada jerk HITS kat blog korang..
(kalau takde jgn carut ahkak...cuba lagik okeh!!!)
pastu kan kalau dah hari-hari telan kolagen korang jadik comeyyy camni....


$



$$




turun lagik



$$$



$$$$




$$$$$$$

comeyyy dokkk???



hampun kak ton....larikkkkkkkkkkkkkk

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

aigoo tulisan..
datin
tukar lo
tak leh baco la
poning
*comelkan kak ton?!
ahahha

dekdaa said...

Fuh feminat tegar adiputra kaaa?
Kitorg 1flite masa gi balik umrah.
Kat sana pun slalu terserempak...asyik berkepittt jah dgn ND uhuhu menjawab topic entry tak? :P

gerbera said...

Aneh pulak tgk muka Kak tOn tu.

La Cocca Di Papa' said...

kak ton dah gi gaza tau...uols hado?

nuyunbiz (001873431-W) said...

salam kenal..

hehehehe...pestime baca post ni..kelakar part bawah tu..

boleh kita kawan?
http://www.jutawanshaklee.com/

Peti Masa said...

wah cik sue..suka ady putra ek. sofy jikan lagi hensem tau! :-)

ctsueraya said...

Makde: tulisan ala2 comic sans ni pening ke??haha

dekda: iols mmg rembes keh dgn heols..
miera: I love adiputra dulu kini dan selamanya walaupun sofi jikan berlako mmg best

gerbera: bukan dr dulu ke muka kak ton mmg aneh instead of comey...:matilaa:

nuyin: salam kenal jugak :)